WILL BE RISING FROM THE GROUND | fotograf fransson

fotograf fransson

Annons

WILL BE RISING FROM THE GROUND

vbediksbcyjedghsx.jpgfranssonedited.jph

Ikväll har jag packpanik, sörjer en lite för välbakad kladdkaka, lyssnar på musik som fyller hjärnan med gamla minnen och dansar runt med nymålade naglar samtidigt som jag grämer mig över alla sjuka ideal som råder. Jag har själv ingen självkänsla på topp, men börjar sakta men säkert (wtf?) inse att det är trots allt i den här kroppen man ska leva tills man dör. Om man sen väljer att acceptera det eller itne är vårt eget beslut. Därifrån har jag inte kommit längre.. tycker i hemlighet att kinderna fortfarande är för runda, ögonen för små, näsan för rak och stor, längden för kort och vågen visar för mycket. Jag tycker det är lite orättvist att folk som Miranda Kerr & Angelica Blick fick alla bra gener av de övre makterna bara. Uansett, så lät det här bättre i mitt huvud. Men det är väl så det är. De flesta sakerna som rör sig i mitt huvud låter totalt jättekonstiga och out of the blue när de printas ner till ors. Så’tt ni vet liksom. Nu ska jag försöka kämpa med att hålal mig vaken tills jag drar mig mot tåget om sådär fem timmar. Någon som gör mig sällskap? Hasta la vista babes!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats