PÅ EGNA BEN | fotograf fransson

fotograf fransson

Annons

PÅ EGNA BEN

Alltså.. livevideobloggen tidigare under kvällen nådde drygt fyrahundra tittare. Akward! Och det stora mysteriumet måste nog vara vem tusan som var “ulf”? DU tufaf uffe, flera av oss blev lite smått föräldkade i dig så snälla du mystiska människa, gör din röst hörd! Förövrigt gick det fortare än fort i chatten och jag hann knappt med att läsa själv. Hörde jag spam?

Däremot måste jag säga att en timmen gick fort. Fler livevideobloggar kanske? Fast med lite bättre internetuppkoppling och kvalité.. hehe…Tack till er som var med och gav mig några skratt ikväll!

Tänkte sätta mig och lyssna igenom spotifys uppdateringar och svara på mail. Kärleksmums till det också så ska jag nog överleva kvällen. Sen ska jag begrava mig med musik i öronen i sängen och se om någon rolig filur är aktiv i cyberspace. Talk later mates.

Namnlös

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats