LOVE YOU LIKE A LOVESONG | fotograf fransson

fotograf fransson

Annons

LOVE YOU LIKE A LOVESONG

frallanyllow-1969

Det finns en anledning till varför tre är mitt lyckonummer. Me not klaga. I love you. Like a love song baby. Och nu har jag desstumon bestämt vad det blir för låt som ska sjungas. Eller well.. övertalats kanske? Gonna be awesome anyway!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Thea

    Sv; tycker att vi kan låtsas som att jag visste om det….jag menar, pinsamt annars. Så den kommentaren var ironisk, okej?
    Nej men att du var lite av en spanjor visst jag inte om, nu vet jag det:’)

  2. linnea

    Sv: vad som hänt med min uppdatering? jo, den har sprungit och gömt sig under sängen! nej, men jag har inte hunnit uppdatera, jag är glad iaf att jag lyckades se din livevideo, då fick jag prioritera bort uppdateringen ;)<3

Annons
stats