LIKE GLITTER'S RAININ' ON ME | fotograf fransson

fotograf fransson

Annons

LIKE GLITTER’S RAININ’ ON ME

1205311-2457big

HEJ HEJ HALLÅ! Har ni saknat mig!? 
Nähä.. tänkte väl nästan det.. Jag har haft en liten deppmode-svacka och varken haft lust elelr inspiration alls till att blogga. Iblöand måste man helt enkelt prioritera bort saker. (Som att dela med sig av hela sitt privatliv när man mår som sämst ungefär..) Har mer varit dra-täcket-över-huvudet-och-inte-vakna-igen-humör än idag-ska.jag-leverera-grymma-blogginlägg-humör… men det går upp&ner. Ikväll mår jag så himmelskt bra och jag är så himla glad. Omger mig av härliga människor som gör mig helt crazy banans och får mig att må därefter! Gissa om det känns härligt! 
Vid tolvslaget inleds en vecka som lär bli så otroligt hektisk men fyfartyg vad roligt! Börjar med att sätta mig på ett tåg uppåt i landet imorgonbitti och sen ska jag njuta av två dagar fullspäckade med härliga människor musik, Stockholm, Gröna Lund, TV-inspelning och det här sabla lyckoruset som jag hoppas hålelr i sig! Sen väntar student, festivaler och ännu mer fantastiska vänner runt hörnet. JAG GILLAR DET!! 

Vad säger ni? Kikar ni fortfarande in här då & då?
Vill ni ha en uppdaterad blogg igen eller ni bryr er inte så mycket? 

 
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Kan du SNÄLLA svara på det här? Har eller är du tillsammans med Ulrik Munther?? Snäääääälla svara please! 

  2. Julia

    Använder du ett f/1.8-objektiv?? :) Kollar runt på internet och ser så himla många fina bilder med såndär fin och extremt suddig bakgrund, men vet inte ifall f/1.8 räcker. Om du förstår vad jag menar…. :) 

Annons
stats