KÄNN INGEN SORG FÖR MIG GÖTEBORG | fotograf fransson

fotograf fransson

Annons

KÄNN INGEN SORG FÖR MIG GÖTEBORG

En mobil med maximum tio procent batteri, ett missat tåg med några minuter och sju timmars väntan på nattbussen i Göteborg. Det stavas LYCKAT. I vilket fall som helst, det var varvad sol med regn i Grebebstad och vi körde halvt vilse först. Eller rättare sagt, det låg inte där vi stannade först & ville att det skulle ligga. Hörde American Girlfriend live för första gången (såhär sjuhundra år efter alla andra känns det som) och glädjen över att höra en “ny” låt utöver de andra snart uttjatade på alla gig var total. Bilderna ifrån spelningen ligger i Lindas våld för tillfälelt så de dyker upp när de fraktats hit till min dator. Jösses vad jag kan konsten att babbla på. Totalt nonsens om allt mellan himmel och jord. Jag ska sluta nu, innan min trötta hjärna spårar ur totalt. hint->jagälskarSwebus<-hint

Ja just det ja… det jag egentligen skulle uppdatera er om var att jag äntligen är på väg hem och lär däcka i sängen när jag kommer hem vid halv sju, en säng har aldrig varit så efterlängtat tidigare. Aldrig någonsin. 

roxy5.jpg
roxy8.jpg
roxy3.jpg

____________________
roxy4.jpg

roxy2.jpg

 
 
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats