DET DÄR MED ATT SALTA

Är det någonting som jag har otroligt svårt för så är det när folk inte förstår sig på sarkasm, satirer och bara har en allmänt avancerad humor på tok för annorlunda än min.

Egoistiskt? Ja, lite kanske. Men jag är helt enkelt inte typen som kan leva livet med att ta precis allting seriöst.

När folk undrar om jag är ironisk eller sarkastisk brukar de av andra få svaret ”Hanna är definitionen av sarkasm och ironi”

Jag är en otroligt ironisk människa och sådär åttio procent av allt jag säger är sarkastiskt undertonat. Att fälla halvdumma kommentar, ironiskt menat, är något jag gör ofta. Oftast utan att tänka på det. De personer som känner mig (hoppas jag) skulle inte ta illa upp lika lätt tror jag som okända människor. Det känns så hemskt ibland när någon inte förstår sig på ironi. För faktum är att jag, tro det eller ej, innerst inne, faktiskt är en väldigt omtänksam människa som alltid vill att andra ska må bra. Kan jag hjälpa till, då gör jag det. Kan jag få någon att le, då gör jag det. Likadant om någon behöver något, en sovplats eller bara en kram, då ställer jag upp. Jag menar i nittionio procent av fallen alltid väl och jag blir så aur på mig själv när vissa trycker ner för att man är ”egoistisk, sarkastisk, och ett stort hopplöst skämt”

Ja jo, så är det. Bra definition av mig. Stämmer in på pricken skulle jag vilja påstå! (OBSironiOBS)

För personer som någon gång mött mig eller som över huvudtaget pratat med mig är detta knappast någon nyhet.

Ha det i baktanken. Jag menar aldrig något illa. Vi är alla en blandning av sött, salt, surt och beskt, med makten att krydda vår vardag. Mig ska ni ta med en nypa salt, That’s just who I am! Typ.

20120506-193511.jpg1

kommentar på DET DÄR MED ATT SALTA
  1. väldigt vacker bild!


Kommentera

stats